Parturi-kampaamo Paimiossa palveluksessasi

Leenan käsissä värjääntyvät suortuvat, kihartuvat kutrit, lyhenee tukka ja taittuvat tyylikkäimmät kampaukset - vaikka Rock'n Roll teemalla!

Etsitkö joustavaa parturia Paimiosta, Kaarinasta, Piikkiöstä, Liedosta tai muuten Paimion alueelta?

Leenan hiusstudion joustavat aukioloajat ja palvelualtis asenne mahdollistaa notkean palvelun. Koko perheen parturi on hinnoiltaan ystävällinen ja tunnelmaltaan lämmin.

Tule parturiin tai soita kampaaja kotikäynnille. Tai yllätä itsesi ja ystäväsi ja tulkaa yhteiseen muuttumisleikkiin! Jo pienetkin muutokset tutussa tyylissäsi piristävät päivää.

Studiolla asustaa kaksi pientä ja kilttiä koiraa. Huomioithan tämän, jos koirat aiheuttavat sinulle allergisia oireita.
Varaa aika tästä
Image
Haluatko hiljaisen hiustenleikkuun?

Tämä on hiljainen kampaamo. Sinä päätät keskustelemmeko. Sinä saat nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta – kodin ääniä saattaa tietysti hiukan kuulua.

Saat rauhoittua. Saat nauttia vain hiustesi leikkuusta tai värjäämisestä. Minua hiljaisuus ei haittaa.

Miesten tyylikäs parturointi

Yllätä rouva, tyttöystävä, naapurit tai kaverit uudella tyylillä. Sävyt, värit tai pelkästään uusi leikattu hiusmalli piristää myös sinua. Hiustenleikkuun lisäksi teen myös hiusten sävytyksiä tai harmaiden häivytyksiä. Miesten lyhyet hiukset tai pidempien mallien muotoilu hoituvat käden käänteessä.

Parturin / kampaajan kotikäynnit

Leenan hiusstudion palveluvalikoimassa ovat myös parturin/kampaajan kotikäynnit esim. liikuntarajoitteisille henkilöille. Tai jos esim. lastenhoitajan saaminen on ongelma, mutta haluat päästä kampaajalle; soita Leena kotikäynnille! Teen leikkuut myös palvelutaloissa ja hoitolaitoksissa sekä vanhainkodeissa.
Soita ja sovi kotikäynti

Hiuspohjaongelmia?

Image

Jos sinulla on hiuspohjaongelmia, kuten kutinaa, hilsettä, rasvoittumista tai hiustenlähtöä - tule iho- ja hiusanalysaattoritutkimukseen. Analysaattorilla selviää hiusten laatu ja kunto, sekä saadaan arvokasta tietoa hiuspohjan ja hiusten tilasta yksityiskohdittain, joita ei paljaalla silmällä pysty havaitsemaan.

Iho- ja hiusanalysaattorin 200-kertaisella suurennuksella pystyn analysoimaan hiuspohjan terveyttä, sekä karvatuppien normaalia tai poikkeavaa kasvua. Laitteella saadaan tietoa kuivan ja rasvaisen päänahan tiloista, tukkeutuneista hiusnystyistä tai muista hiuspohjan ongelmista.

Hiusvauriot

Onko Sinulla vaurioituneet hiukset, vaivaako hiustenlähtö? Hiuspohjaa kutittaa, hilseilee tai se rasvoittuu? Olen myös sertifioitu hiushoitaja, ja pystyn auttamaan monissa erilaisissa hiuspohjaa koskevissa ongelmissa.

Hiuspohjan ja hiusten kunnon kartoittamisessa käytän apuna ruotsalaisen Hårologi-sarjan hiusmittaria ja hiustenhoitotuotteita. Hiusmittarilla saadaan tarkka arvio hiuksen rakenteesta, hiuksen suomukerroksen kosteustasapainosta ja kunnosta. Hårologi-sarjan tuotteilla voidaan räätälöidä juuri asiakkaan hiustarpeita palveleva shampoo ja hoitoaine.

Hiuksille ja hiuspohjalle voidaan tehdä yksilöllisiä sekoituksia Hårologin seerumeiden ja lisäaineiden avulla. Ne sisältävät runsaasti vitamiineja, mineraaleja, proteiineja ja muita ravintoaineita, jotka stimuloivat hiustenkasvua, antavat ravintoaineita ja vahvuutta hiuksille, sekä auttavat hiuspohjan ongelmiin. Esim. magnesium tasoittaa rasvoittuvaa hiuspohjaa ja salisyylihappo poistaa hilsettä.

Kun hius vaurioituu vaalennuksen, värjäyksen tai permanentin yhteydessä, se altistuu katkeilulle ja takkuuntumiselle. Hiusten pinnasta pitää saada tasaisempi, jotta hiukset ovat elinvoimaisemmat, vahvemmat ja kauniin näköiset.

Hiukset tarvitsevat välillä tehohoitoja. Varsinkin pakkanen, saunominen, peseminen liian puhdistavalla shampoolla, lämpötyökalujen käyttö ja auringon valo kuluttavat hiusta. Asiantunteva hiushoitaja osaa auttaa Sinua hiusongelmien ratkomisessa ja antaa parhaat neuvot hiusten kotihoidolle. Otetaan selville totuus hiuksen kunnosta ja korjataan tilanne

Image
Varaa aika tästä