Parturi-kampaamon tuotesarjat

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin ja löydämme yhdessä niistä Sinulle sopivimmat. Kerron mielelläni lisää, kun soitat tai otat yhteyttä.
Löydät tuotteet myös verkkokaupastani

Four Reasons Original

Image

Mutkaton ja monipuolinen hiustuotesarja.

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja.

BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Tätä et oikeastaan edes kysynyt, mutta olen vegaani. Olen myös ihan hulluna kaikkeen vihreään: nykyään päältäni löytää lähinnä kierrätettävää sokeriruokomuovia. Siis sitä, mitä saadaan sivutuotteena, kun tehdään SOKERIA (joo oikeasti).

Olipa ihana jutella. Stay weird, gorgeous.

Four Reasons Professional

Image

Vie hiustenmuotoilu uudelle tasolle!

Huippulaadukkaat Four Reasons Professional -hiustenhoitotuotteet tekevät ihmeitä ammattilaistyyliin jokaisella käyttökerralla. Tuotteet puhdistavat, hoitavat, hellivät ja muotoilevat eri hiustyyppejä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tuotteet on suunniteltu kampaamoalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin ja ne valmistetaan korkealaatuisista, vegaanisista raaka-aineista ympäristöä kunnioittaen.

Four Reasons Nature

Image

Pidä luonto lähellä, luonasi. Tanssi sateessa. Ota kengät pois nurmikolla. Tunne tuuli hiuksissasi.

Four Reasons Nature -hiustuotesarja on kehitetty korostamaan kauneuttasi luonnollisella tavalla, tuotteiden tehosta tinkimättä. Siinä yhdistyvät vapaus ja vahva tahto luoda parempaa huomista tänään.

Sarjalla on ECOCERT® Cosmos Natural -sertifikaatti, eli voit luottaa raaka-aineiden luonnollisuuteen sekä tuotantoprosessien ja pakkausten ekologisuuteen. Nature on eettistä luksusta, joka ottaa myös ympäristön huomioon.

Four Reasons No Nothing

Image

Hajusteeton Four Reasons No Nothing ei sisällä yleisesti herkistäviä eikä ärsyttäviä raaka-aineita, joten sarjan tuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta.

Sarjan kaikille hiustuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Tuotteet ovat myös 100 % vegaanisia. Sarjasta löydät hiustenhoitotuotteet neljälle eri hiustyypille, ekologisesti biopohjaiseen sokeriruokomuoviin pakattuna. Tee valinta hiustesi ja ympäristön hyväksi – sano ei kaikelle ylimääräiselle.

Allergiatunnus: laadun ja luotettavuuden tae

Kaikilla Four Reasons No Nothing -tuotteilla on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

Tämä puolueettomasti tutkituille tuotteille myönnetty luotettavuuden tunnusmerkki takaa, etteivät tuotteiden koostumuksissa käytetyt ainesosat yleisesti ärsytä tai herkistä ihoa, aiheuta tuoksuherkkyysoireita tai muita allergia- tai astmareaktioita.

Allergiatunnuksen omaavat tuotteet eivät sisällä seuraavia ainesosia:

  • Hajusteita
  • Tuoksuja
  • Eteerisiä öljyjä
  • Yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä aineita tai niiden pitoisuuksia
  • Mykerökukkien ainesosia
  • Fenyleenidiamiineja
  • Formaldehydiä ja sen vapauttajia

Four Reasons Original Scalp

Image

Tuotesarja hiuspohjan ongelmiin!

Hyvästi, hiuspohja h**vetistä! Kutiseeko tai kuivuuko päänahka, tuntuvatko hiuksesi öljytyiltä tunti pesun jälkeen, tippuuko harteillesi huolien lisäksi kasapäin valkoista? Vaikka meistä jokainen on upea hilseellä tai ilman, ei kukaan jaksa selvitellä hiuspohjan ongelmia päivästä toiseen. Four Reasons Original Scalp -hiustuotesarja on kehitetty meille, joilla on parempaakin tekemistä.

Tiedetään. Yleensä kävelet häntä koipiesi välissä ja korvat luimussa marketin hyllyväliin 63 ja nappaat vaivihkaa koriisi sen koko perheelle tutun hilseshampoon, joka tuoksuu teollisuudelle ja tarjoaa yhtä paljon elämyksiä kuin tuhannesneljässadas metromatka kotoa töihin.

No more! Ansaitset parempaa: sinulle suunnitellut tuotteet, jotka hoitavat hiuspohjaasi, hemmottelevat aistejasi ja täyttävät vaatimuksesi vastuullisuudesta.

Four Reasons Color Mask

Image

Hoitotuotteet hiustesi hyvinvointiin.

Four Reasons Color Mask on ajankohtainen valikoima sävyttäviä hiustuotteita, joilla korostat hiustesi sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti.

Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä. Värjättyjen hiustesi paras ystävä ei anna hehkusi haalistua.

Nõberu of Sweden – laadukas kosmetiikkasarja miehille

Image

Nõberu of Sweden tuotteissa on monta hienoa ominaisuutta, joista yksi on tuoksumaailma.

Tuoksut on suunniteltu hienostuneiksi ja niin, että ne sopivat kaikenikäisille parturiasiakkaille. Monipuolisesta sarjasta löytyy hiustenpesu -ja hoitotuotteet, hiusten viimeistelytuotteet sekä erittäin laadukkaat parranajo- ja parranhoitotuotteet.

Bio-Molecule Repair

Image

Vaurioituneille hiuksille sopiva Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair™ tuotesarja sisältää Bio-Molecule Repair™ -teknologian, joka suojaa hiuksia vaurioitumiselta, ylläpitää sen kosteustasapainoa sekä korjaa ja vahvistaa hiusta sisältä ja ulkoa.

Sulfaatiton shampoo sopii erinomaisesti myös päivittäiseen käyttöön.  Hoitoaine selvittää ja helpottaa hiusten käsittelyä latistamatta niitä. Valitse seerumi käsitellyille tai rasittuneille hiuksille, jotka kaipaavat vahvistusta. Seerumi ehkäisee hiusten pörröisyyttä ja suojaa hiuksia lämpökäsittelyn, ympäristön sekä kemiallisten käsittelyiden aiheuttamilta vaurioilta.

Olaplex - Hiusten värjäys ja hoito huippulaadukkailla tuotteilla

Image

Käytän värjäysten ja kemiallisten käsittelyjen yhteydessä huippulaadukkaita Olaplexin ja ColorMaskin hoitavia tuotteita. Hiuksesi saavat suojaa, ne voivat paremmin ja värjäys on syvempi, kun hiukset käsitellään oikeanlaisilla hoitotuotteilla.

Olaplex on alkuperäinen ja patentoitu kemiallinen keksintö ja kampaamoissa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä.

Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista. Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa.

Olivatpa hiukset hennot ja skandinaaviset, paksut luonnonkiharat tai vaikkapa aasialaiset, Olaplex korjaa ja vahvistaa niitä. Samoin Olaplex toimii loistavasti niin voimakkaasti käsitellyissä kuin aivan käsittelemättömissä hiuksissa. Olaplexia voidaan käyttää minkä tahansa sarjan väri-, vaalennus- ja permanenttituotteiden kanssa.

Tervetuloa värikäsittelyyn ja hiusten hyvinvoinnin hoitoon. Kerron mielelläni lisää, kun soitat tai otat yhteyttä.