COLOR ME -värianalyysi

Värianalyysi saattaa mullistaa oman suhtautumisen väreihin ja rohkaista pukeutumisessa, hiustenvärjäyksessä tai meikkauksessa. – Kun ihminen pukeutuu hänelle oikeisiin väreihin, hänen ihonsa alkaa hehkua kauniina ja kasvojen parhaat puolet korostuvat.
Varaa aika tästä
Image

Mitä värianalyysi tarkoittaa?

Ihmiset jaetaan värianalyysissa kevät-, kesä-, syksy- ja talvi-ihmisiin sen mukaan, minkälainen iho, silmät ja oma hiustenväri sekä tummuus ovat. Värianalyysi ei riipu siitä, milloin olet syntynyt tai mistä vuodenajasta pidät. Värivuodenajat kuvaavat jo luonnossakin näkyviä eroja esim. kesän ja syksyn värimaailmojen välillä.

Kaikkien vuodenaikojen värikartoista löytyy neutraaleja ja värikkäitä vaihtoehtoja; omastasi voit valita persoonallisuuteesi sopivan paletin. Käyttämällä oman värikarttasi värejä näytät luonnollisemmalta ja nuoremmalta. Olosi on itsevarmempi. Meikkaavat huomaavat eron myös ilman meikkiä.

Lempiväri ei välttämättä ole pukevin vaihtoehto. Väärät sävyt vanhentavat, jyrkentävät ilmettä, tekevät ihon kalvakkaaksi, harmaaksi tai nostattavat vääriä väriheijastumia ihollesi, korostavat epäpuhtauksia, couperosaa jne. Esim. musta väri sopii ainoastaan talvi-ihmisille!

Värianalyysi antaa edullisen kasvojen kohotuksen: oikeat sävyt korostavat parhaita piirteitäsi, häivyttäen epäedullisia. Analyysin opastuksella saat varmuutta valintoihisi; vaatteet, asusteet, silmälasit... Kun ne ovat oikean värisiä, niitä tulee pidettyä ja näytät hyvältä. Selvää säästöä vaatehankinnoissa - ei enää virheostoja!

Mihin värianalyysi perustuu?

Iholla on oma pohjaväri, joka ei päivettyessä tai iän myötä muutu. Kerran tehtynä värianalyysi antaakin elinikäisen väriohjeistuksen!

Värianalyysin sisältö:

  • Värianalyysin kesto naisilla noin 1,5 h
  • Asiakkaan omien värien kartoitus (iho, silmät, hiukset)
  • Värivuodenaikatulos ja värihuivien avulla omien värien esittely
  • Asiakkaan henkilökohtainen väripaletti ja sen käyttäminen
  • Värisuositukset hiustenvärjäykseen ja meikkiin
  • Oma henkilökohtainen ja helppokäyttöinen väriviuhka heti mukaan
  • Color Me värianalyysin hinta normaalisti 135 €
  • Ota kaveri mukaan ja hinta 115 €/hlö
  • Elinikäinen kertasijoitus on taatusti rahan arvoinen
Varaa aika tästä